Linköpings kommun

Pressinbjudan: Kickstart Linköping

Dela

Coronapandemin har lett till en samhällskris och slagit hårt mot näringsliv, företagande och sysselsättning. Turism, evenemang och besöksnäring är en sektor som drabbades direkt och extra hårt av pandemin. På pressträffen presenteras ”Kickstart Linköping”, en satsning för att få igång hjulen för branschen när förutsättningarna medger det.

Vid pressträffen medverkar Niklas Borg (M), kommunstyrelsens ordförande och Johan Thorén (L), ordförande Visit Linköping AB.

Tid: Fredag den 28 augusti klockan 11:15

Plats: Linköping Konsert & Kongress, Crusellhallen

Välkommen!

Kontakter

Johan Thorén (L), ordförande Visit Linköping AB
Mail: johan.thoren@linkoping.se

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum