Jönköpings kommun

Pressinbjudan: Koalition för Jönköping om kommunens ekonomi och utmaningar

Dela

Under 2021 och en bit in på 2022 präglades mycket i samhället av coronapandemin. Jönköpings kommun har varit tvungen att anpassa verksamheten efter olika restriktioner under året för att hjälpa till att minska smittspridningen och det har funnits många utmaningar.

Media bjuds in till en presskonferens med Koalition för Jönköpings kommun som kommer att sammanfatta det ekonomiska året 2021 och berätta om de utmaningar som finns framöver.

 

Medverkande på presskonferensen:

Ann-Marie Nilsson (C), kommunstyrelsens ordförande

Andreas Persson (S), kommunalråd

Mona Forsberg (S), kommunalråd

David Gerson (L)

Margareta Sylvan (MP)

Tid: Måndag 4 april klockan 11.00

Plats: Rådsalen i Rådhuset i Jönköping

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

Pressinbjudan: Presskonferens angående föroreningarna i kvarteret Obygden13.5.2022 13:00:00 CEST | Pressmeddelande

Arbetet med att komma till rätta med föroreningarna i kvarteret Obygden går vidare in i ett viktigt skede. Sedan flera år tillbaka har Jönköpings kommun, SGU och Länsstyrelsen, i nära dialog med de boende i området, arbetat med projektet. Syftet är att hitta ett åtgärdsalternativ för de föroreningar som en gammal kemtvättsverksamhet lämnat efter sig i ett bostadsområde i centrala Jönköping. Media hälsas välkomna till en presskonferens där företrädare för Jönköpings kommun, SGU och Länsstyrelsen kommer att berätta mer vad som händer i projektet på kort och lång sikt. Tid: Måndag 16 maj klockan 12.30 Plats: Rådhuset, Galleriet (plan 2) i Jönköping Presslegitimation kan krävas. Presskonferensen kommer att sändas live på www.jonkoping.se

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum