Norrköpings kommun

​Pressinbjudan: Kommunala bolagens årsstämmodag

Dela

På tisdag den 17 april är det dags för årsstämmodag då Norrköpings kommuns bolag redovisar sitt verksamhetsår, dagsläget och framtiden. Årsstämmodagen är ett tillfälle att få en inblick i de kommunala bolagens verksamheter.

Norrköpings kommuns bolagskoncern Norrköping Rådhus AB med dotterbolag bjuder in allmänheten och media att närvara under årsstämmodagen tisdagen den 17 april.

Kommunstyrelsens ordförande Lars Stjernkvist (S) inleder dagen. Under förmiddagen utgår talarna från temat ”det attraktiva Norrköping”. Efter lunch presenterar de kommunala bolagen sina verksamhetsår.

Media är välkomna att delta hela eller delar av dagen. Se bifogat program.

Datum: tisdagen den 17 april
Tid: Klockan 08.30 – ca klockan 15:00 
Plats: Sessionssalen, förvaltningshuset Rosen

Kontaktperson:
Siv Lejefors
Titel: koncernjurist
Telefon: 011-15 11 15

________________________________________________________
Avsändare: Fanny Miles, presskommunikatör
Telefon: 011-15 21 95

Nyckelord

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum