Uppsala kommun

Pressinbjudan – Kommunens jämställdhetspris delas ut på fredag

Dela

På fredag 8 mars klockan 12.45 utses mottagaren av Uppsala kommuns jämställdhetspris på Uppsala stadsteater. Priset består av ett diplom och 25 000 kronor att använda för fortsatt jämställdhetsarbete.

I samband med evenemanget hyllas de tre finalisterna och jämställdhetsrådet tillkännager också årets pristagare. Priset delas ut av Mohamad Hassan (L), kommunalråd och ordförande för jämställdhetsrådet.

De tre finalisterna är Arbetsmarknadsavdelningen inom arbetsmarknadsförvaltningen, Fritid Uppsala inom kulturförvaltningen och Uppsalahem AB.

I samband med prisutdelningen bjuds det på lättare lunch och mingel. Evenemanget ramas in med scenkonstinslag av Uppsala stadsteater.

Datum: Fredag 8 mars
Tid: 12.00–12.30 mingel och lättare lunch, 12.45–13.45 prisutdelning
Plats: Uppsala stadsteater, lokal Lilla scenen

Välkommen!

För mer information

Presskontakt
Ulrika Borg, presskommunikatör
Telefon: 072-468 64 95 
E-post: ulrika.borg@uppsala.se

Om

Uppsala kommun
Uppsala kommun

753 75 Uppsala

https://www.uppsala.se/

Uppsala är Sveriges fjärde största stad och här bor över 225 000 personer. 2018 utsågs Uppsala till väldens bästa klimatstad av WWF.

Följ Uppsala kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uppsala kommun

Uppsala kommun vill ha statligt servicekontor i Gottsunda23.5.2019 14:26:37 CESTPressmeddelande

Uppsala kommun arbetar aktivt för att ett statligt servicekontor placeras i Gottsunda. På kommunstyrelsens sammanträde 29 maj föreslås att kommunen skriver brev till finansdepartementet i ärendet. På de servicekontor som finns idag samverkar Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten. Arbetet för en placering i Gottsunda är del av den reviderade handlingsplan för Gottsunda som kommunstyrelsen antog i mars.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum