Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Krumeluren Pop-Up, en bildverkstad på hjul

Dela

I sommar turnerar Konstmuseets pedagoger med Krumeluren Pop-Up, en bildverkstad på hjul där alla får vara med och skapa pärlplattor, superhjältar och graffiti. Nu inbjuds media till ett tillfälle när Pop-Up kommer till Himmelstalund.

Bild: Norrköpings Konstmuseum
 

Krumeluren Pop-Up smygstartade på nationaldagen och turnerar runt i Norrköping under hela sommaren i Konstmuseets regi. Två pass per dag på onsdagar, torsdagar och fredagar utlovas, klockan 13.00-15.00 och klockan 18.30-19.30. På fredagar är platsen Vasaparken, och för övriga platser finns information hos Konstmuseet. Deltagandet är kostnadsfritt.

Media inbjuds till en träff med Krumeluren Pop-Up.

Datum: onsdag den 20 juni
Tid: klockan 13.00–15.00
Plats: vid Himmelstalundsbadets parkering

Varmt välkomna!

Kontaktperson: 
Cecilia Castro
Titel: konstpedagog
Telefon: 070-653 16 44

Konstmuseets reception
Telefontid: klockan 12.00­-16.00
Telefon: 011-15 26 00
Instagram: @krumeluren_popup

______________________________________________________________________________
Avsändare: Maria Björk Hummelgren, presskommunikatör
Telefon: 072-598 66 75

Nyckelord

Bilder

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum