Region Örebro län

Pressinbjudan: Lägesbild corona Region Örebro län

Dela

Region Örebro län kommer, med start tisdag, att ge regelbundna lägesbilder om coronasmittan och hur den påverkar regionens olika verksamheter. Det kommer att ske tisdagar och torsdagar kl.15.

Media hälsas välkomna att närvara. I direkt anslutning kommer mötesdeltagarna att vara tillgängliga för enskilda intervjuer för medierna.

Tid: Tisdagar och torsdagar, kl. 15

Plats: Wilandersalen, USÖ

Deltagare: smittskyddsläkare, medicinskt ansvarig läkare, tandvårdsdirektör med flera

Välkomna!

Kontakter

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

Här är kulturaktörerna som får ekonomiskt stöd till följd av coronakrisen10.7.2020 09:23:00 CESTPressmeddelande

Det är nu klart vilka av länets kulturskapare och ideella föreningar som beviljas finansiellt stöd från Region Örebro läns kulturnämnd för att klara sig igenom den kris som coronapandemin medför. 48 kulturaktörer får dela på 1,5 miljoner kronor och 23 ideella föreningar delar på 350 000 kronor. "Med våra stödpaket vill vi stödja kulturen i länet för att överbrygga den tid under vilken pandemin slår hårt mot kulturlivet", säger Torbjörn Ahlin (C), ordförande i kulturnämnden Region Örebro län.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum