Region Örebro län

Pressinbjudan: Lägesbild corona Region Örebro län

Dela

Region Örebro län bjuder in till en webbsänd lägesrapportering om smittspridningen av covid-19 på tisdag den 8 december klockan 15.00.

Under Lägesbilden deltar Gunlög Rasmussen, smittskyddsläkare, Martin Widlund, verksamhetschef Infektionskliniken, Björn Strandell, medicinskt ansvarig läkare för centrala smittspårningsenheten och Ola Fernberg, Tandvårdsdirektör.

Paneldeltagarna kommer att ge en aktuell lägesbild och svara på frågor i enskilda intervjuer efteråt. Intervjuerna sker via en digital plattform eller telefon. Ring eller skicka sms till Johanna Berglund, tele 070-360 52 18 eller Sten Lundberg, tele 070-684 73 58 efter Lägesbilden och tala om vem eller vilka ni vill intervjua.

Tid: Tisdagen den 8 december klockan 15.00

Webbsändning: http://regionorebrolan.se/corona-live 

Kontakter

Bilder

Gunlög Rasmussen. Foto: Region Örebro län
Gunlög Rasmussen. Foto: Region Örebro län
Ladda ned bild
Martin Widlund. Foto: Region Örebro län
Martin Widlund. Foto: Region Örebro län
Ladda ned bild
Björn Strandell. Foto: Region Örebro län
Björn Strandell. Foto: Region Örebro län
Ladda ned bild
Ola Fernberg. Foto: Region Örebro län
Ola Fernberg. Foto: Region Örebro län
Ladda ned bild

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

Alla särskilda boenden har vaccinerat klart i slutet av veckan13.1.2021 12:51:03 CETPressmeddelande

5 200 vaccindoser har fördelats ut för vaccination i Örebro län fram till och med denna vecka. Av dessa har 4 550 gått till kommunerna för att vaccinera de äldre i särskilt boende, hemsjukvård och hemtjänst. 650 doser ska användas för att vaccinera kommunal personal som arbetar nära personer på äldreboenden och inom hemsjukvård och hemtjänst. Den vaccineringen börjar i dag onsdag.

Ny nationell upphandlingstjänst för minskad klimatpåverkan ska testas i Örebro kommun29.12.2020 13:00:00 CETPressmeddelande

Kvarteret Klimatspararna är ett statligt finansierat utvecklingsprojekt har som mål att från och med 2022 erbjuda en landsomfattande tjänst för gemensamma upphandlingar av klimatsmarta åtgärder. Genom tjänsten ska bostadsrättsföreningar och privata fastighetsbolag få möjligheten att dra nytta av fördelarna med upphandlingar som genomförs för flera samtidigt, inom geografiskt avgränsade områden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum