Region Örebro län

Pressinbjudan: Lägesbild corona Region Örebro län

Dela

Region Örebro län bjuder in till en lägesrapportering om covid-19 på torsdag den 9 december klockan 15.00.

Välkomna att delta på Lägesbild corona, som kommer att handla om smittläget, de nya nationella smittskyddsåtgärderna och om vaccinationerna. Deltar gör Gunlög Rasmussen, smittskyddsläkare, Eva Slätmo, ordförande i styrgruppen för vaccination och Fredrik Eliasson, kollektivtrafikchef.

Tid: Torsdag den 9 december, klockan 15.00

Plats: Foajén utanför Wilandersalen i M-huset, Universitetssjukhuset Örebro

Webbsändning: www.regionorebrolan.se/corona-live

Nyckelord

Kontakter

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

Lägesbild corona: Region Örebro län inför ny rekommendation - provtagning enbart för personer med symtom17.1.2022 14:17:43 CET | Pressmeddelande

Smittspridningen i Örebro län har ökat kraftigt de senaste veckorna och trenden håller i sig. Regionen inför därför, från och med den 18 januari, en tillfällig rekommendation om att personer som är hushållskontakt eller varit i nära kontakt med en smittad provtar sig enbart vid symtom. Detta görs för att säkerställa att alla med symtom fortsatt ska kunna ta PCR-prov. Rekommendationen gäller i första hand till och med den 1 februari.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum