Linköpings kommun

Pressinbjudan: Linköpings kommun vässar arbetet för hållbarhet

Dela

Linköpings kommun har starkt fokus på hållbarhet – ekologiskt, socialt och ekonomiskt, där kommuninvånarnas inflytande i viktiga samhällsfrågor är en del.

Vi berättar mer om hur vi växlar upp hållbarhetsarbetet, bland annat genom att kommunen ställer sig bakom Agenda 2030.

Tid: måndag 28 maj klockan 9.00
Plats: Verdesalen i Linköpings stadshus

Vid pressträffen medverkar rotelansvariga kommunalråden Rebecka Hovenberg (MP) och Mikael Sanfridson (S) samt borgmästare Helena Balthammar, ansvarig för demokratifrågor.

 

Välkommen!

Kontakter

Sonja SandbackaTf. Presschef

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen, som kan göra det. Presstjänsten är en del av kommunikationsavdelningen, som i sin tur ingår i kommunledningsförvaltningen.

0725-967863 sonja.sandbacka@linkoping.se

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum