Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Mässa om konsten att vara förälder  

Dela
Föreläsningar blandat med workshops och scenuppträdanden, det blir det när Barnsamverket arrangerar föräldramässa i Mirum galleria den 7 maj. Bland utställarna finns många att prata med om hur det kan vara som förälder.

–  Ibland kan det vara svårt att vara den förälder som man vill vara. Då är det bra att veta om att det finns stöd att få. Syftet med mässan är att nå ut med information om det föräldrastöd som kommunen erbjuder, säger Malin Engström, verksamhetschef för myndighetsutövningen på Vård och Omsorgskontoret.

Barnsamverket är ett forum där olika aktörer inom kommunen samarbetar genom att lyfta upp frågor och arbeta strategiskt och övergripande kring barn och ungdomar. De är initiativtagare till mässan, men många andra aktörer medverkar.

Under dagen kommer det att hållas flera föreläsningar. Bland annat om hur man kan hjälpa sitt barn med skolan, om vikten av att läsa för sina barn och om hur det går att stärka relationen till sitt barn. På Mirums scen blir det mycket dans, musik och sång. Dessutom bjuder mässan på ett flertal workshops om både drama, dans och läsning.

Media hälsas välkomna att besöka mässan!

Datum: lördag 7 maj 2022

Tid: klockan 10:00-15:00

Plats: Mirum Galleria

Här kan du se samtliga utställare.

Hela programmet med scenuppträdanden, föreläsningar och workshops finns här.

Här kan du läsa mer om Barnsamverket.

Kontakt:
Malin Engström
Titel: verksamhetschef myndighetsutövningen på Vård och Omsorgskontoret
Telefon: 0730-20 20 19

Maria Sayeler Behnam (S)
Titel: kommunfullmäktiges ordförande
Telefon: 073-896 15 86

_____________________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör

Telefon: 072-584 72 15

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Norrköpings kommun har omkring 143 500 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 9 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering, medieteknik samt besöksnäring. Dessutom finns många företag inom de gröna näringarna. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2018-2022 styrs Norrköpings kommun av en kvartett, som består av S, L, C och KD. 

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum