Linköpings kommun

Pressinbjudan: Näringslivsdagen

Dela

Torsdagen den 28 april går Näringslivsdagen av stapeln. I år blir Näringslivsdagen större än någonsin då den har slagits ihop med Samhällsbyggnadsdagen för att tillsammans sätta fokus på hur näringslivet och stadens utveckling går hand i hand. Det är tillsammans vi bygger Linköping – och Linköping växer snabbt!

Under Näringslivsdagen kommer vi bland annat berätta om placeringen av Ostlänken i Linköping, planerna för stadens utveckling och nya satsningar inom besöksnäringen.

Tid: 08.00-12.30
Plats: Cupolen

Kontakter

Erik Åqvist
Enhetchef Näringslivsutveckling
013-26 25 36
erik.aqvist@linkoping.se

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 43
582 23 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum