Linköpings kommun

Pressinbjudan: Niklas Borg (M) följer med kommunens ordningsvakter på ett arbetspass i city

Dela

För ungefär ett år sedan införde Allians för Linköping kommunala ordningsvakter i centrum. Det har visat sig vara en lyckad satsning som kommer att fortsätta samt utvecklas vidare.

För att få en direkt återkoppling om året som gått och se hur ett arbetspass kan se ut kommer Niklas Borg (M), kommunstyrelsens ordförande, att följa med de kommunala ordningsvakterna under ett par timmar i Linköpings city. Även kommunens säkerhetschef Anders Fernemark deltar. Media välkomnas att följa med!

Tid: Torsdag 15/10 klockan 13:00

Plats: Samling utanför stadshuset, Storgatan 43

Medverkar gör: Niklas Borg (M), kommunstyrelsens ordförande, Anders Fernemark, säkerhetschef Linköpings kommun och representanter från vaktbolaget.

OSA: Lina Rittne, lina.rittne@linkoping.se 070-796 73 90

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Satsningar på nytt motionsspår i Ekängen och konstgräsplan i Ljungsbro22.10.2020 13:00:00 CESTPressmeddelande

Behoven av anläggningar och utemiljöer ökar i takt med att Linköpings kommun växer. Tillgänglighet och närhet till olika platser för idrott och fysisk aktivitet är av stor betydelse för Linköpingsbornas hälsa och välbefinnande. Som ett led i att uppnå det har Kultur- och fritidsnämnden idag tagit beslut för ett nytt motionsspår i Ekängen och konstgräsplan i Ljungsbro.

Resurser ska endast gå till insatser som ger goda resultat för Linköpingsbornas bästa21.10.2020 09:32:29 CESTPressmeddelande

Linköpingsbor som är i behov av omsorgsstöd och hjälp ska få det och då finns det inte utrymme för att resurser läggs på insatser som inte leder fram till goda resultat för Linköpingsbornas bästa. Därför fokuserar Allians för Linköping på tydligare uppföljning av insatser, effektivare arbete samt utvärdering av kommunens omsorgsarbete i social- och omsorgsnämndens internbudget.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum