Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Norrköpings Handelsdag 15 februari

Dela

Norrköpings Handelsdag arrangeras varje år och är ett givet forum för en av Norrköpings största branscher som även påverkar en stor del av alla Norrköpingsbor.

Norrköpings Handelsdag är en dag för de som är intresserade av utvecklingen av Norrköpings handel. Förutom att lyssna på intressanta föredrag och presentationer får besökarna också tillfälle att knyta kontakter och utbyta erfarenheter.

– Handeln fyller en viktig funktion som mötesplats och är betydelsefull för Norrköpings attraktionskraft. Dessutom är handeln är en stor arbetsgivare, och handelns kommersiella framgång är viktig för såväl anställda som handlare och fastighetsägare, säger Pontus Lindblom, näringslivsdirektör.

I år är det 13:e gången som Norrköpings Handelsdag hålls och under dagen kommer både Norrköpings kommun och Norrköpings handel att ge sin syn på vad de vill med den lokala handeln. Urban Lindstedt är journalist, författare och e-handelsexpert. Han kommer att prata om megatrenderna som formar framtidens handel. Dessutom kommer entreprenören och digitala kommunikatören Sofia Hagelin att prata om konsten att bygga varumärke i digitala medier.

Förra året var första gången som en handelspremie på 10 000 kronor delades ut under Norrköpings Handelsdag. Även i år kommer denna premie att delas ut till en ung lovande person som verkar inom Norrköpings handel.

Media är välkomna att delta på Norrköpings Handelsdag:

Datum: torsdagen den 15 februari
Tid: klockan 8.30 - 12.00
Plats: Cnema, Kungsgatan 54, Norrköping

Moderator är Hans Tjernström, Svensk Handel. 
Handelsdagen arrangeras av Norrköping Handel och Norrköpings kommun.

För komplett program, se under Relaterat / Dokument.

Kontaktpersoner: 
Pontus Lindblom
Titel: näringslivsdirektör
Telefon: 011-15 12 74, 070-667 27 40

Britt Forsberg
Titel: näringslivsutvecklare
Telefon: 011-15 15 11, 0730-20 22 84
____________________________________________________________________________
Avsändare: Iréne Lidén, presskommunikatör
Telefon: 011-15 11 24

Nyckelord

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum