Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Norrköpings kommun och Polisen i Östergötland undertecknar nytt samverkansavtal

Dela

Norrköpings kommun och Polisen undertecknar ett nytt samverkansavtal som kommer vara viktigare än någonsin för Norrköpings trygghet.

Kommunstyrelsens ordförande Sophia Jarl (M) och Peter Wahlberg lokalområdeschef vid Polisen bjuder in media att närvara vid undertecknandet av samverkansavtal mellan Norrköpings kommun och Polisen.

Sophia Jarl presenterar Borgerlig samverkans syn på förbättrad samverkan med polisen de kommande åren.

Plats: Förvaltningshuset Rosen 1, Trädgårdsgatan 21, lokal Rosen 1

Tid: Idag måndag 23 januari klockan 13.00

Kontakt:
Sophia Jarl (M)
Titel: kommunstyrelsens ordförande
Telefon:0725-83 69 66

 

______________________________________________________________
Avsändare: Louise Flygt, kommunikationsdirektör
Telefon: 0761-28 11 94

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

 Norrköpings kommun har omkring 145 000 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 13 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering och medieteknik samt besöksnäring. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2022-2026 styrs Norrköpings kommun av borgerlig samverkan, som består av M, KD och L. 

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Nu görs en strategisk utredning av Louis De Geer konsert och kongress1.2.2023 11:48:48 CET | Pressmeddelande

Louis De Geer konsert och kongress i Norrköping AB:s uppdrag är att sälja, marknadsföra och utveckla verksamheten i syfte att stärka Norrköping som en attraktiv stad avseende konferenser, kongresser, nöjen och evenemang. Verksamheten har varit mycket framgångsrik genom åren och har en stor positiv potential att utvecklas. Nu kommer en strategisk utredning att genomföras med syfte att se hur anläggningen fortsatt kan utvecklas till en av Sveriges främsta konferens- och nöjesanläggningar och hur detta kan ske genom en kommersiell bas.

Unik satsning på den Östgötska konsten på Norrköpings Konstmuseum1.2.2023 09:59:20 CET | Pressmeddelande

Lördag den 4 februari bjuder Norrköpings Konstmuseum tillsammans med Östgöta Konstförening in allmänheten för att fira och lyfta fram det Östgötska konstlivet. Konstnärerna Louise Johansson Waite och Camilla Akraka tilldelas Östgöta konstförenings stipendier och boken ”Konst är nödvändigt: Konstscen Östergötland” presenteras. Museet är öppet för alla och har fri entré hela dagen och kaféet är öppet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum