Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Norrköpings kommun tackar landshövding Elisabeth Nilsson

Dela

Landshövding Elisabeth Nilsson besöker länets kommuner i samband med att hon slutar sitt uppdrag. När hon kommer till Norrköping vill kommunen tacka Elisabeth Nilsson för gott samarbete under hennes år som landshövding för Östergötland.

Foto: Länsstyrelsen
 

Vid en mottagning i rådhuset med inbjudna gäster tackas landshövding Elisabeth Nilsson för sina insatser för länet och Norrköpings kommun. Deltar gör bland annat kommunfullmäktiges ordförande Louise Malmström (S), kommunstyrelsens ordförande Lars Stjernkvist (S) och kommunikationsdirektör Louise Flygt.

Media inbjuds till mottagningen.

Datum: tisdag den 5 juni
Tid: klockan 09.00-10.00
Plats: Förmaket, rådhuset i Norrköping

Varmt välkomna!

Kontaktperson:
Louise Malmström (S), 
Titel: ordförande kommunfullmäktige
Telefon: 070-201 07 36

Lars Stjernkvist (S)
Titel: ordförande kommunstyrelsen
Telefon: 070-527 26 27

_______________________________________________________________________________
Avsändare: Maria Björk Hummelgren, presskommunikatör
Telefon: 072-598 66 75

Nyckelord

Bilder

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum