Linköpings kommun

Pressinbjudan: Nu inviger vi Kontakt Linköping

Dela

Den 4 april slår dörrarna upp till kommunens nya gemensamma center för medborgarservice. Nu blir det lättare för Linköpingsbor och besökare att komma i kontakt med kommunen.

Tid: 4 april klockan 10:30
Plats: Stadsbiblioteket

Genom att samla alla kommunens kontaktytor mot Linköpingsborna på en och samma plats ska servicen bli bättre, handläggningstiderna ska förkortas och tillgängligheten ska öka.

Framför allt kommer invånarna märka skillnad genom att det nu räcker att ta kontakt med en enhet och frågeställaren kommer få svar på en stor andel av sina frågor utan att behöva gå vidare. På mer än en tredjedel av frågorna kommer kunderna inte behöva bli kopplad till en handläggare utan kommer få svar direkt.

– Kontakt Linköping underlättar för Linköpingsborna i sina kontakter med kommunen. Genom en väg in och direkta svar på många frågor ska det vara enkelt att komma i kontakt med Linköpings Kommun, säger Niklas Borg (M), ordförande i kommunstyrelsen.

Kontakt Linköping byggs upp av kommunens samtliga förvaltningar och bemannas av utbildad personal med bred kunskap inom kommunens verksamheter.

På invigningen medverkar:

Niklas Borg (M) ordförande kommunstyrelsen
Kristina Edlund (S) andre vice ordförande kommunstyrelsen
Martin Liabäck, verksamhetschef på Kontakt Linköping
Maria Ottosson, kommunikationsdirektör


Välkommen!

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum