Norrevo Fastigheter

Pressinbjudan: Nu invigs Norrköpings friidrottsarena

Dela

Den 4 april 2018 togs det första spadtaget till Norrköpings friidrottsarena. Nu är arenan klar och redo att kunna stå värd för utomhustävlingar i friidrott. Välkomna på pressträff inför invigningen!

Illustration av måltornet.
Illustration av måltornet.

Den 2 juni inbjuds alla Norrköpingsbor att fira den nya arenan och närvara vid den högtidliga invigningen. Sportjournalisten Jonas Karlsson är konferencier under invigningen och förutom tal och bandklippning blir det barn- och ungdomsstafett samt musik med Norrköpings ungdomskår. Direkt efter invigningen startar kvalet till Lag-SM i friidrott.

Media är välkomna på pressträff på tisdag innan invigningshelgen, med visning av arenan.

Datum: tisdag den 28 maj
Tid: klockan 09.30 – 10.30
Plats: Norrköpings friidrottsarena

Medverkande under pressträffen: Lars Stjernkvist (S), kommunstyrelsens ordförande, Olle Johansson (S), kultur- och fritidsnämndens ordförande, Susanna Roback, vd Norrevo, Ellinor Stuhrmann, sportchef Tjalve, Viktor Månsson, enhetschef kultur- och fritidskontoret.

Kontakt:
Viktor Månsson
Titel: enhetschef, kultur- och fritidskontoret
Telefon: 011-15 34 40

Ellinor Stuhrmann
Titel: sportchef Tjalve
Telefon: 072-546 18 82

Daniel Ackermann
Titel: kommunikationsansvarig, Norrevo
Telefon: 011-15 11 30

______________________________________________________
Avsändare: Fanny Miles, presskommunikatör
Telefon: 011-15 21 95

Bilder

Illustration av måltornet.
Illustration av måltornet.
Ladda ned bild

Om

Norrevo Fastigheter
Norrevo Fastigheter
Norra promenaden 100
60218 Norrköping

011-21 09 90http://www.norrevo.se/

Vi utvecklar lokaler för livet — i Norrköping
Året om, dygnet runt, besöker och upplever tusentals människor Norrköpings skolor, mötesarenor, vårdboenden, kontor och andra arbetsplatser. Barn utforskar, lär och utvecklas i trygga miljöer. Unga som gamla får uppskattad vård och omsorg. Förväntansfulla människor går på konsert eller teater, spelar fotboll, rider, simmar och lånar böcker. Var och en är viktigast för vårt arbete. Det är för dem vi skapar livskvalitet.

Vår vision och drivkraft leder vårt arbete framåt. Med ett helhetstänkande äger, utvecklar och vårdar vi lokaler i Norrköping. Vi skapar förutsättningar för hållbara, trygga och pedagogiska miljöer som ger plats för upplevelser, kreativitet, trivsel och liv.
Och tillsammans med våra kunder skapar vi en attraktiv och färgstark stad med bästa tänkbara lokaler för livet — i Norrköping.

Följ Norrevo Fastigheter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrevo Fastigheter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum