Linköpings kommun

Pressinbjudan: Nu öppnar isbanan på Stora torget

Dela

Media är välkommen till öppningen av Vinterlandet på Stora torget.

Gustaf Appelberg, ordförande kultur- och fritidsnämnden (L) och Muharrem Demirok, ordförande i samhällsbyggnadsnämnden (C) inviger isbanan med några skridskoskär tillsammans med ungdomar från LHC.

Även David Nilsson, vd Linköpings Innersta och Michael Brask, chef kulturscener och ungdom, kultur- och fritidsförvaltningen finns på plats.

Datum: Torsdag den 23 december
Tid: klockan 11:00
Plats: Isbanan på Stora torgetKontakter

Fredrik SvenssonProjektledare, Vinterkartan.seLinköpings kommun

Tel:013-29 46 30

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Ågatan 40
582 22 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Nytt stöd till servicenoder på landsbygden18.10.2022 15:39:42 CEST | Pressmeddelande

Kriget i Ukraina och efterföljande energikris har lett till en extraordinär situation med skenande varu-, bränsle- och elpriser. Det påverkar såväl privatpersoner som många branscher, och på landsbygden finns därtill en risk för att Linköpingsbornas tillgång till dagligvaruförsörjning i de identifierade servicenoderna försämras. Därför har kommunstyrelsen idag fattat beslut om ett extrastöd om totalt 500 000 kronor under 2022 till utpekade servicenoder i kommunens “Serviceplan för landsbygden”.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum