Örnsköldsviks Kommun

Pressinbjudan: Nu öppnar ny servicebostad inom LSS

Dela

Media hälsas välkomna till invigning av Örnsköldsviks kommuns nya serviceboende inom LSS, Björkgläntan, onsdag 23 november.

Välfärdsförvaltningens LSS-avdelning har nyligen öppnat en ny servicebostad. Den nya servicebostaden Björkgläntan, ligger i ett nyproducerat lägenhetsområde på Järvstagatan i Örnsköldsvik. Boendet består av tio lägenheter med tillgång till personal som ger stöd i anslutning till boendet.

Media hälsas varmt välkomna till invigningen
Dag: Onsdag 23 november
Tid: klockan 12:00 -15:00
Plats: Järvstagatan 18 I, Örnsköldsvik.

Program: Anna Sundberg, omsorgsnämndens ordförande, inviger klockan 12:00. Därefter sker visning av lokalerna och servering av fika.

Nyckelord

Kontakter

Pernilla Lundquist, enhetschef, 076-119 54 15.
Linda Mikaelsson, avdelningschef LSS, 073-271 36 98.

Om

Örnsköldsviks Kommun
Örnsköldsviks KommunÖrnsköldsviks kommun är kommunens största arbetsplats. Drygt 5 000 personer i kommunal förvaltning och kommunala bolag ser till att kommunens 56 000 invånare får god samhällsservice.

Kommunen är företagstät med många internationella företag, lång företagande- och industritradition och stort utvecklingsfokus där samverkan är en viktig nyckel. Närheten till Umeå gör att Örnsköldsvik är en del av en större arbetsmarknadsregion med totalt 200 000 invånare och 13 000 företag. Örnsköldsvik är en del av natursköna Höga kusten där skärgård och klippor möter skog och vildmark.

Följ Örnsköldsviks Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Örnsköldsviks Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum