Linköpings kommun

Pressinbjudan: Nu öppnar tillfälliga kontaktpunkter utomhus

Dela

För att möta behovet av mer information och vuxennärvaro i olika områden öppnar nu kommunen fyra tillfälliga kontaktpunkter utomhus. Välkommen till en pressträff inför öppningen av kontaktpunkten i Skäggetorp.

Tid: tisdag 21 april klockan 12.30
Plats: Skäggetorps centrum 1a (utanför entrén)

På pressträffen deltar kommunstyrelsens ordförande Niklas Borg (M), kultur- och fritidsdirektör Karin Olanders, stadsdelssamordnaren Susanne Sterneling och Viktoria Wisén, verksamhetschef för UngPuls.

Till kontaktpunkterna kan medborgarna komma och ställa frågor på ett coronasäkert sätt. Kontaktpunkterna finns förutom i Skäggetorp även i Berga, Lambohov och Ryd. På pressträffen berättar vi också om övriga insatser som genomförs för att minska den sociala oron.

Välkommen!

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum