Linköpings kommun

Pressinbjudan: Ny konstgräsplan i Skäggetorp stärker fotbollsföreningarna i området

Dela

På torsdag den 14 maj invigs den nya och efterlängtade konstgräsplanen i Skäggetorp med en straffspark av kultur- och fritidsnämndens ordförande Gustaf Appelberg (L).

Tid: Torsdagen den 14 maj klockan 12:00

Plats: Den nya konstgräsplanen i Skäggetorp, mitt emot Agora

Vi bjuder in till pressträff för att informera om hur den nya konstgräsplanen kan bli en motor för idrottsutvecklingen i Skäggetorp.

Medverkande: Gustaf Appelberg (L) ordförande i kultur- och fritidsnämnden, Andreas Hagström, idrottsutvecklingschef samt Karin Olanders, kultur- och fritidsdirektör.

Välkommen!

Kontakter

Andreas Hagström, idrottsutvecklingschef
andreas.hagstrom@linkoping.se, 013-20 74 60

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum