Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Ny rekryteringsmässa på Bråvallagymnasiet ska koppla samman elever och företag

Dela

Bråvallagymnasiet anordnar nu en rekryteringsmässa där skolans elever kan möta skolans samarbetsföretag. Tanken är att det ska ge eleverna en möjlighet att träffa framtida arbetsgivare samtidigt som det ska gynna företagens kompetensförsörjning.

Bild: Juliana Falldin
Bild: Juliana Falldin

 När Bråvallagymnasiet slog upp portarna hösten 2019 fanns många tankar och idéer som tyvärr bromsades av en pandemi. Nu vill vi pröva en av idéerna i mindre skala, blir det lyckat kan vi utveckla konceptet. Därför välkomnar vi våra samarbetsföretag till en rekryteringsmässa på skolan där de kan möta möjliga framtida medarbetare i form av våra elever, säger Åsa Stenmark, rektor på Bråvallagymnasiet.

Mässan riktar sig mot elever i årskurs två och tre och hålls i Bråvallagymnasiets matsal tisdagen 26 april. Ett tiotal företag är anmälda.

Media välkomnas att besöka mässan!

Datum: torsdag 26 april.
Tid: klockan 13:30-15:30.
Plats: Bråvallagymnasiets matsal.

Kontakt:
Åsa Stenmark
Titel: rektor Bråvallagymnasiet
Telefon: 072-597 41 39

____________________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072-584 72 15

Bilder

Bild: Juliana Falldin
Bild: Juliana Falldin
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Norrköpings kommun har omkring 143 500 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 9 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering, medieteknik samt besöksnäring. Dessutom finns många företag inom de gröna näringarna. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2018-2022 styrs Norrköpings kommun av en kvartett, som består av S, L, C och KD. 

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum