Linköpings kommun

Pressinbjudan: Ny stipendiat presenteras

Dela

Nu är årets mottagare av Linköpings kommuns stipendium för mångfalds- integrations- och jämlikhetsarbete utsedd. Stipendiaten presenteras på en pressträff i början av december.

Tid: Onsdag 5/12 klockan 10.00
Plats: Kristina Edlunds kontor, Stadshuset

Utdrag ur motiveringen: ”Stipendiaten finns där hjälpen behövs som mest för att göra skillnad med hjälp av volontärer och för att öppna upp möjligheter genom utbildning och att delta i vårt demokratiska samhälle på lika villkor”.

En blomma kommer överräckas till stipendiaten på pressträffen, men den formella utdelningen kommer att ske på årets fullmäktigemiddag den 18/12.

Välkommen!

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Heltidsaktivering för försörjningsstödsmottagare10.5.2019 14:00:00 CESTPressmeddelande

Trots långvarig högkonjunktur har utanförskapet bitit sig fast hos tusentals Linköpingsbor. Allians för Linköping fortsätter därför att investera för att fler ska få möjlighet till jobb och sysselsättning och har gett i uppdrag till Utbildningskontoret och Social- och omsorgsförvaltningen att utreda hur Linköpings kommun kan införa krav på heltidsaktivering för personer som har försörjningsstöd.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum