Linköpings kommun

Pressinbjudan: Ny stipendiat presenteras

Dela

Nu är årets mottagare av Linköpings kommuns stipendium för mångfalds- integrations- och jämlikhetsarbete utsedd. Stipendiaten presenteras på en pressträff i början av december.

Tid: Onsdag 5/12 klockan 10.00
Plats: Kristina Edlunds kontor, Stadshuset

Utdrag ur motiveringen: ”Stipendiaten finns där hjälpen behövs som mest för att göra skillnad med hjälp av volontärer och för att öppna upp möjligheter genom utbildning och att delta i vårt demokratiska samhälle på lika villkor”.

En blomma kommer överräckas till stipendiaten på pressträffen, men den formella utdelningen kommer att ske på årets fullmäktigemiddag den 18/12.

Välkommen!

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum