Linköpings kommun – Politik

Pressinbjudan: Nya satsningar på idrotten i Linköping

Dela

På måndag den 16 maj bjuds lokalmedia in till pressträff då Allians för Linköping kommer att presentera nya satsningar på motions- och badanläggningar.

På pressträffen deltar Niklas Borg (M), Lars Vikinge (C), Gustaf Appelberg (L) och Denisé Cassel (KD). Medverkar gör också Erik Egir, ordförande Ekängens IF.

Tid: måndag den 16 maj klockan 11:00

Plats: Ekängsvallen/Ekängens IP (strax bakom Ekängsskolan), Hästhagsvägen 16

Meddela er närvaro till: nyheter@linkoping.se

Kontakter

Lars Vikinge (C)
013-20 65 60
lars.vikinge@linkoping.se

Om

Linköpings kommun – Politik
Linköpings kommun – Politik
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se

Allians för Linköpings vision för Linköping grundar sig i tre grundläggande principer. Vi tror först och främst på varje människas rätt att utforma sina egna liv efter sina egna önskemål. Människan måste alltid sättas framför systemen. Vi tror på ett fritt näringsliv där entreprenörer och företagare fritt får skapa, uppfinna och utbyta nya idéer. Sist men kanske viktigast tror vi på en kommun som levererar sina grundläggande kärnuppgifter. Att vi erbjuder en kvalitativ skolgång, omsorg och ett skyddsnät för dem som verkligen behöver det. I Allians för Linköpings kommun får alla plats.

Följ Linköpings kommun – Politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun – Politik

Nya satsningar för att bekämpa organiserade kriminella verksamheter27.4.2022 10:45:41 CEST | Pressmeddelande

Linköping är en av de kommuner som har drabbats hårt av den grova brottsligheten som ökar och sprids alltmer i landet. För att motverka detta har Allians för Linköping genomfört flera kraftfulla satsningar på både trygghetsskapande och brottsförebyggande åtgärder. Bland dessa har ett särskilt fokus legat på att stärka arbetet med Lokal Operativ Myndighetssamverkan (LOS). Nu avser Allians för Linköping att satsa ytterligare 800 000 kronor under 2022 för att växla upp arbetet med att bekämpa organiserad kriminell näringsverksamhet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum