Linköpings kommun

Pressinbjudan: Nya vårdboendet i Vallastaden visas upp

Dela

Under våren 2019 öppnar ett nytt modernt vårdboende i Vallastaden. Välkommen till en informationsträff och rundvandring på det blivande boendet.

Tid: måndagen den 27 augusti klockan 12.00. Rundvandringen startar klockan 13.00
Plats: Informationen kommer att hållas på Vallastadens skola, Lärdomsgatan 32
Boendet ligger på Lärdomsgatan 34

På informationsträffen deltar äldrenämndens ordförande Mikael Sanfridson (S), Camilla Scharff, affärsområdeschef Leanlink, Bertha Ragnarsdottir, verksamhetsutvecklare inom demens, Barbara Vogt från White arkitekter och Joakim Danielsson, projektledare på Lejonfastigheter. Till informationsträffen har också en rad pensionärsorganisationer bjudits in.

Efter avslutad information finns det möjlighet att göra en rundvandring på boendet. Media är välkommen att närvara vid informationsträffen och delta i rundvandringen. Det går också bra att ansluta direkt till rundvandringen.

Välkommen!

Kontakter

Sonja SandbackaTf. Presschef

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen, som kan göra det. Presstjänsten är en del av kommunikationsavdelningen, som i sin tur ingår i kommunledningsförvaltningen.

0725-967863 sonja.sandbacka@linkoping.se

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med snart 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Heltidsaktivering för försörjningsstödsmottagare10.5.2019 14:00:00 CESTPressmeddelande

Trots långvarig högkonjunktur har utanförskapet bitit sig fast hos tusentals Linköpingsbor. Allians för Linköping fortsätter därför att investera för att fler ska få möjlighet till jobb och sysselsättning och har gett i uppdrag till Utbildningskontoret och Social- och omsorgsförvaltningen att utreda hur Linköpings kommun kan införa krav på heltidsaktivering för personer som har försörjningsstöd.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum