Linköpings kommun

Pressinbjudan: Nytt politiskt styre i Linköping

Dela

På onsdag den 19 oktober bjuds media in till pressträff för besked kring Linköpings kommuns politiska styre kommande mandatperiod 2022-2026.

På pressträffen deltar Kristina Edlund (S) och Niklas Borg (M).

Tid: Onsdag den 19 oktober klockan 10:30

Plats: Stadshusets cafeteria, Storgatan 43

Välkommen! 

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Ågatan 40
582 22 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Nytt avtal mellan kommunen och polisen ska främja avhopp från kriminalitet7.2.2023 13:25:00 CET | Pressmeddelande

Linköpings kommun och Polismyndigheten region Öst har ingått en ny samverkansöverenskommelse som avser personer som vill lämna en kriminell livsstil och organiserad brottslighet. Målet med överenskommelsen är att främja och underlätta avhopp från kriminalitet/kriminella nätverk och därmed försvåra för den organiserade brottsligheten, minska människors lidande samt bidra till det brottsförebyggande arbetet i Linköpings kommun.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum