Stockholms stad

Pressinbjudan: Presentation av nya Mälarterrassen

Dela

Tisdag den 16 mars klockan 13.00 bjuder Joakim Larsson, stadsbyggnadsborgarråd i Stockholms stad, in till en digital pressträff för att presentera utformningen av den nya Mälarterassen.

Slussen håller nu på att hitta sin nya form. Den gamla trafikapparaten omvandlas till en mötesplats och knutpunkt samtidigt som vyerna över vattnet öppnas upp. Som en central punkt i framtidens Slussen uppförs Mälarterrassen på Södermalmstorg som ger möjlighet till ett rikare stadsliv, såväl inomhus som utomhus. Med anledning av det pågående arbetet bjuder Joakim Larsson, stadsbyggnadsborgarråd i Stockholms stad, in till en digital pressträff för att presentera utformningen av den nya Mälarterrassen.

I anslutning till pressträffen kommer nya visionsbilder över arbetet att presenteras.

Medverkande:
Joakim Larsson (M), stadsbyggnadsborgarråd i Stockholms stad

Tid: 16 mars klockan 13.00
Plats: Digitalt, via Zoom.

Obligatorisk föranmälan till oskar.radehed@stockholm.se.
Länk till pressträffen skickas efter anmälan.

Varmt välkommen!

Presskontakt

Oskar Rådehed
Telefon: 076 122 91 26
Mejl: oskar.radehed@stockholm.se

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Taikotrummor, kungliga hästar och digitalt dansgolv i Kulturnattens sex timmar långa livesändning!19.4.2021 07:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under Kulturnatt Stockholms sex timmar långa sändning “Kulturnatts-TV” får vi inte bara uppleva världspremiären av Aino Tenkanens “Inner Circle” på Konserthuset Stockholm utan också besöka Livrustkammaren och Hovstallet, se indigofärgning till rytmerna av taikotrummor och shinobuéflöjt, dansa på Kvinnohistoriskas och Scenkonstmuseets digitala dansgolv och mycket mer!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum