Teknikföretagen

Pressinbjudan – presentation av Teknikföretagens konjunkturprognos

Dela

Teknikföretagens konjunkturprognos: Avmattning efter rekyl

En relativt svag avslutning av 2021 följs av att leverantörskedjorna gradvis återställs under 2022. Uppgången hålls dock tillbaka mer än vad många räknat med, dels på grund av följdeffekter av flaskhalsproblemen, dels av att den underliggande tillväxtkraften är måttlig.

Detta är något av allt som tas upp i Teknikföretagens konjunkturprognos som presenteras live för media, ekonomer och representanter för Teknikföretagens medlemsföretag i Teknikföretagens lokaler den 16 november. 

När och var?
Konjunkturrapporten presenteras kl. 09.00 – 10.00 den 16 november i Teknikföretagens lokaler på Storgatan 5. Vänligen anmäl din närvaro till per.braconier@teknikforetagen.se eller tel. 070-534 51 66. Lätt frukost serveras från kl. 08.30.

Kontakter

Om

Teknikföretagen
Teknikföretagen
Storgatan 5
114 85 Stockholm

http://www.teknikforetagen.se

Teknik gör världen bättre. Den svenska teknikindustrins företag står för de lösningar som tacklar vår tids stora utmaningar. Det är hos Teknikföretagen som dessa företag är medlemmar.

Följ Teknikföretagen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Teknikföretagen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum