Jönköpings kommun

Pressinbjudan: Presskonferens med anledning av coronaviruset

Dela

Smittspridningen i kommunen och länet är i ett fortsatt allvarligt läge. 24 november beslutade Folkhälsomyndigheten och Region Jönköpings län att de lokala allmänna råden förlängs till 13 december. Regeringen har också nyligen beslutat om att begränsa allmänna sammankomster till åtta personer.

Media hälsas välkomna till en digital presskonferens onsdag 25 november där kommunledningen kommer att redogöra för de åtgärder som görs och berätta om läget i kommunen och hur det påverkar verksamheterna.

Medverkande:

Johan Fritz, stadsdirektör

Stefan Österström, socialdirektör

Mazar Alijevski, kultur- och fritidsdirektör

Tid och plats: Onsdag 25 november klockan 12.00. Presskonferensen hålls i digital form via Skype och kommer att sändas live på www.jonkoping.se

De journalister som önskar delta ombeds att anmäla sig till erik.berger@jonkoping.se i god tid före presskonferensen och logga in via skypelänken nedan. Reportrar som deltar på konferensen får gärna ha sin kamera och ljud påslaget när de ska ställa frågor efter dragningarna.

Tillgång till sändningen: De medier som önskar sända presskonferensen på sina egna hemsidor kan bädda in sändningen med den här länken: https://youtu.be/-qyXy99fBJE

.........................................................................................................................................

Anslut till Skype-mötet

Anslutningsproblem? Prova Skype Web App

Anslut via telefon

+4636105990 (Dial-in number) Svenska (Sverige)

Hitta ett lokalt nummer

Konferens-ID: 5331783

Har du glömt din PIN-kod för uppringning? |Hjälp |Juridisk information

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum