Jönköpings kommun

Pressinbjudan: Presskonferens med anledning av coronaviruset

Dela

Det har gått drygt en vecka sedan det infördes hårdare restriktioner och skärpta allmänna råd i Jönköpings län. Smittspridningen fortsätter att öka på flera håll i länet samt i Jönköpings kommun.

Media hälsas välkomna till en digital presskonferens onsdag 11 november där kommunledningen kommer att redogöra för de åtgärder som nu gjorts och berätta om läget i kommunen.

Medverkande:

Johan Fritz, stadsdirektör

Stefan Österström, socialdirektör

Mazar Alijevski, kultur- och fritidsdirektör

Håkan Strid, chef för Miljö- och hälsoskyddskontoret

Tid och plats: Onsdag 11 november klockan 12.00. Presskonferens hålls i digital form via Skype. De journalister som önskar delta ombeds att anmäla sig till erik.berger@jonkoping.se innan presskonferensen.

Presskonferensen kommer att sändas live på www.jp.se och kunna ses i efterhand på www.jonkoping.se

Anslut till Skype-mötet

Anslutningsproblem? Prova Skype Web App

Anslut via telefon

+4636105990 (Dial-in number) Svenska (Sverige)

Hitta ett lokalt nummer

Konfns-ID: 8665905

Har du glömt din PIN-kod för uppringning? |Hjälp |Juridisk information

Kontakter

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

Första vaccineringen i Jönköpings kommun sker på söndag23.12.2020 14:17:00 CETPressmeddelande

Jönköpings kommun kommer att påbörja vaccineringen mot covid-19 på söndag, den 27 december. Socialförvaltningen kommer att få 20 doser av vaccinet mot covid-19 i helgen och kommer då att vaccinera 20 personer som bor på ett av kommunens äldreboenden. Vilket äldreboende är ännu inte fastställt, inte heller vilken tid vaccineringen kommer att genomföras. Vaccineringen kommer att ske i hyresgästernas lägenheter. Med tanke på risk för smittspridning och de boendes integritet kommer kommunen inte kunna garantera medias möjlighet att bevaka denna händelse på plats. Därför planeras ett pressmeddelande att publiceras så snart det är möjligt efter att vaccineringen genomförts, med bilder från den första vaccineringen och en intervju med en person som fått vaccinet. Eventuellt kommer även en presskonferens med olika representanter att genomföras någon timme efter att pressmeddelandet skickats ut. Information om ifall det blir presskonferens kommer att stå i pressmeddelandet på söndag. Kontakt St

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum