Jönköpings kommun

​Pressinbjudan: Presskonferens med anledning av skärpta lokala råd

Dela

I Region Jönköpings län införs nu hårdare restriktioner. Smittspridningen ökar på flera håll i länet samt i Jönköpings kommun. Många av kommunens verksamheter, invånare och medarbetare kommer att påverkas av de nya skärpta allmänna råd som nu träder i kraft.

Jönköpings kommuns krisledningsstab har varit igång under hela hösten och följt utvecklingen av coronavirusets framfart. Tjänstemannaledningen förbereder nu verksamheterna på att ställa om utifrån de nya skärpta lokala råden.

Media hälsas välkomna till en digital presskonferens onsdag 4 november där kommunledningen kommer att redogöra för de åtgärder som nu görs.

Medverkande:

Johan Fritz, stadsdirektör

Göran Isberg, utbildningsdirektör

Stefan Österström, socialdirektör

Mazar Alijevski, kultur- och fritidsdirektör

Tid och plats: Onsdag 4 november klockan 12.30. Presskonferens hålls i digital form via skype. De journalister som önskar delta ombeds att anmäla sig till erik.berger@jonkoping.se innan presskonferensen.

Kontakter

Johan FritzStadsdirektör

Stadskontoret

Tel:036-108090

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

Första vaccineringen i Jönköpings kommun sker på söndag23.12.2020 14:17:00 CETPressmeddelande

Jönköpings kommun kommer att påbörja vaccineringen mot covid-19 på söndag, den 27 december. Socialförvaltningen kommer att få 20 doser av vaccinet mot covid-19 i helgen och kommer då att vaccinera 20 personer som bor på ett av kommunens äldreboenden. Vilket äldreboende är ännu inte fastställt, inte heller vilken tid vaccineringen kommer att genomföras. Vaccineringen kommer att ske i hyresgästernas lägenheter. Med tanke på risk för smittspridning och de boendes integritet kommer kommunen inte kunna garantera medias möjlighet att bevaka denna händelse på plats. Därför planeras ett pressmeddelande att publiceras så snart det är möjligt efter att vaccineringen genomförts, med bilder från den första vaccineringen och en intervju med en person som fått vaccinet. Eventuellt kommer även en presskonferens med olika representanter att genomföras någon timme efter att pressmeddelandet skickats ut. Information om ifall det blir presskonferens kommer att stå i pressmeddelandet på söndag. Kontakt St

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum