Linköpings kommun

Pressinbjudan: Prisutdelning till servicehus och äldreboende med bästa Kultur- och fritidsaktivitet

Dela

Äldrenämnden har utlyst en tävling för bästa Kultur och fritidsaktivitet på servicehus och äldreboende i Linköping 2018. Tävlingen har pågått mellan maj och oktober. Fredagen den 7 december är det dags att kora vinnarna.

Tid: Fredag 7 december klockan 14.00

Plats: Lunchrestaurangen i Tannefors. Tegelbruksgatan 18

Tävlingen har handlat om att skapa en meningsfull vardag genom kultur och fritidsaktivitet inom äldreomsorgen i Linköpings kommun. Det ska vara en aktivitet som är återkommande, som är väl förankrad i verksamheten och som ska ha koppling till de äldres individuella behov och efterfrågan. Alla vårdboende och servicehus med fritidsverksamhet har fått delta i tävlingen.

Äldrenämndens ordförande Mikael Sanfridson (S) delar ut pris till vinnarna.

Välkommen!

 

Kontakter

Linda Collin, Planeringsledare på Linköpings kommun, telefon 013-20 67 96.

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Heltidsaktivering för försörjningsstödsmottagare10.5.2019 14:00:00 CESTPressmeddelande

Trots långvarig högkonjunktur har utanförskapet bitit sig fast hos tusentals Linköpingsbor. Allians för Linköping fortsätter därför att investera för att fler ska få möjlighet till jobb och sysselsättning och har gett i uppdrag till Utbildningskontoret och Social- och omsorgsförvaltningen att utreda hur Linköpings kommun kan införa krav på heltidsaktivering för personer som har försörjningsstöd.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum