Linköpings kommun

Pressinbjudan: Prisutdelning till servicehus och äldreboende med bästa Kultur och fritidsaktivitet

Dela

Äldrenämnden har utlyst en tävling för bästa Kultur och fritidsaktivitet på servicehus och äldreboende i Linköping 2019. Tävlingen har pågått mellan maj och oktober. Torsdagen den 5 december är det dags att kora vinnarna.

Tid: Torsdag den 5 december klockan 14.00

Plats: Lunchrestaurangen i Johannelunds trygghetsboende, Skogslyckegatan 5B

Tävlingen har handlat om att skapa en meningsfull vardag genom kultur- och fritidsaktivitet inom äldreomsorgen i Linköpings kommun. Det ska vara en aktivitet som är återkommande, som är väl förankrad i verksamheten och som har koppling till de äldres individuella behov och efterfrågan. Alla vårdboenden och servicehus med fritidsverksamhet har fått delta i tävlingen.

Äldrenämndens ordförande Liselotte Fager (KD) delar ut pris till vinnarna.

Välkommen!

För mer information kontakta Linda Collin, planeringsledare på Linköpings kommun, telefon 013-20 67 96.

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum