Trafikverket

Pressinbjudan: Rekordmånga arbeten i Stockholmstrafiken i sommar

Dela

I takt med att Stockholm växer ökar kravet på framkomlighet i staden. Vi presenterar några av de trafikförbättrande åtgärder som görs under sommaren och hur vi samarbetar för att minimera påverkan på trafiken.

Tid: 18 maj 2016, 09.30-10.30

Plats: Stockholmsrummet, Kulturhuset (entré från Plattan), Stockholm

På plats finns Jonas Eliasson, Stockholms stads trafikdirektör, Sara Catoni, biträdande förvaltningschef på Stockholms läns landsting, och Helena Sundberg regionchef på Trafikverket. Tillsammans berättar de om utmaningarna med den kraftigt växande staden, och hur vi samverkar kring de nödvändiga åtgärderna i trafiksystemet.

Dessutom presenteras ett urval av de större arbeten som utförs i Stockholm under sommaren. (En komplett lista tillhandahålls som pressmaterial.)

Även representanter för Nacka kommun och Solna stad medverkar.

Efter pressträffen finns tid för intervjuer.

Varmt välkommen!

Trafikverket - Stockholms stad - Stockholms läns landsting - Solna stad - Nacka kommun

Kontakter

Eventuella frågor kring pressträffen besvaras av:
Thomas Pihl, kommunikationsansvarig, Trafikverket, 070-279 14 77
Trafikverkets pressjour, 0771-311 500

Om

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av det samlade transportsystemet samt byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Vår vision är att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
På Trafikverket jobbar cirka 8000 engagerade medarbetare som tillsammans bidrar till samhällsutvecklingen genom sina olika roller och kunskaper.

 

Följ Trafikverket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Trafikverket

Nu startar ombyggnationen av gångbron mellan Södermalm och Munkbrohamnen13.5.2019 08:12:00 CESTPressmeddelande

Gångbron mellan Södermalm och Munkbrohamnen kommer att vara helt avstängd från och med onsdagen den 15 maj till och med torsdagen den 31 oktober. Anledningen är att Trafikverket utför ett omfattande underhållsarbete på järnvägsbron över Söderström, vilket även påverkar gångbron som kommer att rivas och ersättas med en ny. Slutresultatet blir en bro med förbättrad miljö för gångtrafikanter.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum