Universal Robots

Pressinbjudan: robotar inspirerar Nässjö

Dela

Vill du veta mer om enkla och billiga sätt att själv lösa komplexa slipuppgifter med hjälp av robotar? Nu har du chansen.

Slipning av möbler med cobot. Foto: Universal Robots
Slipning av möbler med cobot. Foto: Universal Robots

Välkommen på inspirationsdag om automatiserade och innovativa lösningar inom slipning med hjälp av robotar i Nässjö den 17 november. Vi möts på Träcentrum, Framtidsvägen 1 i Nässjö, mellan klockan 9 och 17. Under dagen får du tips om hur man på enkla och billiga sätt själv kan lösa komplexa slipuppgifter med hjälp av robotar. Det kan vara till stor nytta om man har svårt att hitta arbetskraft eller vill få bort monotona moment och använda resurserna bättre.

Om du tar med egna ämnen, så tar vi tillsammans fram ett program för roboten som löser dina unika utmaningar.

När: 17 november kl 9-17

Var: Träcentrum, Framtidsvägen 1 i Nässjö

Dagen arrangeras av Flex Trim A/S och Universal Robots.

För mer information och anmäla: Kontakta Ola Mellström, olme@universal-robots.com, Universal Robots försäljningschef i Sverige.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Slipning av möbler med cobot. Foto: Universal Robots
Slipning av möbler med cobot. Foto: Universal Robots
Ladda ned bild

Om

Om Universal Robots

  • Universal Robots grundades 2005. Idén var att göra robotteknologi tillgänglig för alla genom att utveckla små, användarvänliga, prisvärda, flexibla industrirobotar som är säkra att arbeta med. Sedan den första samarbetsroboten (cobot) lanserades 2008 har företaget växt betydligt och UR-cobotar säljs nu över hela världen.

  • Företaget, som är en del av Teradyne Inc., har sitt huvudkontor i Odense, Danmark, och har dotterbolag och regionkontor i USA, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Tjeckien, Polen, Ungern, Rumänien, Ryssland, Turkiet, Kina, Indien, Singapore, Japan, Sydkorea, Taiwan och Mexiko.

  • Teradynes Industrial Automation Group bildades 2020 och inkluderar Universal Robots, Mobile Industrial Robots (MiR) och AutoGuide. Företagen i Industrial Automation Group använder samverkande automatiseringstekniker för att i grunden förändra tillverkning och materialhantering.

  • År 2020 hade Universal Robots en omsättning på 219 miljoner USD.

  • Mer information finns på universal-robots.com/se

  • Bloggen med insikter, kunskap och tips kring automation finns på https://blog.universal-robots.com/se

Följ Universal Robots

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Universal Robots

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum