Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Så blev resultaten för Norrköpings niondeklassare

Dela

Nu har betygen för vårterminen i årskurs 9 för eleverna i Norrköpings kommunala skolor sammanställts. Media inbjuds till en pressträff där resultaten presenteras och analyseras.

Höstens betygsresultat visade på en förbättring av betygsstatistiken för niondeklassarna i Norrköpings kommunala skolor. Nu ska vårterminens resultat presenteras.

Datum: måndag den 18 juni
Tid: klockan 13.00
Plats: Ektorpsskolan, via entrén
Deltagare: Sofie Lindén, utbildningsdirektör, Olle Johansson (S), ordförande, Fredrik Franzén (L), förste vice ordförande, utbildningsnämnden, samt representanter från Ektorpsskolans lärarlag

Varmt välkomna!

Kontaktpersoner:
Sofie Lindén
Titel: utbildningsdirektör
Telefon: 072-581 28 00

Olle Johansson (S)
Titel: ordförande utbildningsnämnden
Telefon: 073-020 17 20

______________________________________________________________________________
Avsändare: Maria Björk Hummelgren, presskommunikatör
Telefon: 072-598 66 75

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum