Linköpings kommun

Pressinbjudan: Så blir framtiden för kommunala ordningsvakter i Linköping

Dela

Det har nu gått ett år sedan de kommunala ordningsvakterna påbörjade sitt trygghetsskapande och brottsförebyggande uppdrag i centrala Linköping. Nu presenteras erfarenheter från året och planen framåt.

På måndag den 24 augusti presenterar Niklas Borg (M), kommunstyrelsens ordförande, Denisé Cassel (KD), kommunalråd och 1:a vice kommunstyrelseordförande samt Håkan Carlberg, säkerhetsstrateg, erfarenheter från första året med kommunala ordningsvakter i Linköping och berättar om fortsättningen.

Tid: Måndag den 24 augusti klockan 11:30

Plats: Niklas Borgs arbetsrum i stadshuset

Välkommen!

Kontakter

Håkan Carlberg, säkerhetsstrateg
013-20 53 97, hakan.carlberg@linkoping.se

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum