Linköpings kommun

Pressinbjudan: Så skapar vi tillsammans ett inkluderande Linköping (Rättelse)

Dela

Linköpings kommun arrangerar en heldag kring hur kommunen ska skapa bättre förutsättningar för att minska utanförskapet på arbetsmarknaden och bidra till ett mer inkluderande Linköping.

Det blir en heldag fylld med intressanta möten, föreläsningar och erfarenhetsutbyten. Under namnet Ett inkluderande Linköping riktar sig kongressen primärt till medarbetare och chefer inom kommunen och dess bolag som arbetar med frågor relaterade till integration och arbetsmarknad.

Tid: Onsdag 9 oktober klockan 09:00 - 16:00 (Uppdaterad veckodag)

Plats: Cupolen, Majgatan 4, Linköping

Under kongressen kommer bland annat Jörgen Oom, Zinat Pirzadeh och Erik Jannesson att föreläsa för att ge inspiration kring hur kommunkoncernen kan skapa ett mer inkluderande Linköping.

Media hälsas välkomna att närvara under hela eller delar av dagen. Media anmäler sitt deltagande till david.blomgren@linkoping.se senast 7 oktober.

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum