Uppsala kommun

Pressinbjudan: Så vill Uppsala kommun stärka elitidrotten

Dela

På fredag presenterar Maria Patel (S), ordförande i idrotts- och fritidsnämnden, och Caroline Hoffstedt (S), kommunalråd, ett förslag till elitidrottsprogram för Uppsala kommun och en handlingsplan med prioriterade åtgärder.

Programmet för elitidrott är ett kommunövergripande program som beskriver hur Uppsala kommun vill stärka elitidrotten. Uppsala kommun är en av de första kommunerna i Sverige att ta fram ett program för elitidrott.

Datum: fredagen den 25 oktober

Tid: 10.00

Plats: Celsiusskolan, Björkgatan 8 i Uppsala, 

Sal D209, entré D (närmast gräsplanen/idrottshuset)

Nyckelord

Kontakter

Om

Uppsala kommun
Uppsala kommun

753 75 Uppsala

https://www.uppsala.se/

Uppsala är Sveriges fjärde största stad och här bor över 225 000 personer. 2018 utsågs Uppsala till världens bästa klimatstad av WWF.

Följ Uppsala kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uppsala kommun

Välkommen till stipendieutdelning och vernissage på Uppsala konstmuseum13.11.2019 07:30:00 CETPressmeddelande

Årets stipendiater är utsedda av Stiftelsen Anna-Lisa Thomson Till Minne. De fem stipendiaterna är Hanna Björkdahl, Viola Florin, Elin Odentia, Alex Rosa och Joline Uvman. Stiftelsen utser stipendiater bland avgångselever från masterklasser vid landets konsthögskolor. Stipendiesumman är 70 000 kronor och deras konstnärskap presenteras i en utställning på Uppsala konstmuseum. Förutom stiftelsens stipendiater visas i utställningen konstnärer som tidigare har tilldelats stipendium inom området bildkonst och som är verksamma i Uppsala län.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum