Linköpings kommun

Pressinbjudan: Samarbete över blockgränserna för Linköpings bästa genom krisen

Dela

Niklas Borg (M) ordförande i kommunstyrelsen och Kristina Edlund (S) andre vice ordförande i kommunstyrelsen håller en pressträff för att berätta hur den styrande majoriteten och oppositionen nu samarbetar över blockgränser för Linköpings bästa genom coronakrisen.

Tid: Onsdag 25 mars klockan 13:00

Plats: Niklas Borgs tjänsterum, stadshuset

På pressträffen berättar Niklas Borg (M) och Kristina Edlund (S) hur det politiska arbetet i Linköping kommer se ut framöver under de rådande omständigheterna och hur arbetet med budgeten påverkas. Kommundirektör Paul Håkansson medverkar också.

Välkommen!

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Polisen och Försäkringskassan ansluter sig till kommunens arbetsgrupp mot bidragsbrott4.5.2021 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Varje år utbetalas stora bidragsbelopp till personer som inte har rätt till ekonomisk hjälp. Dessa allvarliga brott innebär enorma kostnader för samhället och måste på alla sätt stävjas. Allians för Linköping har därför inlett ett operativt samarbete mellan Linköpings kommun och aktörer inom bostadssektorn, ett samarbete som nu utökas med Polismyndigheten och Försäkringskassan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum