Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Sätt Norrköping i rörelse

Dela

Vi mår bra av rörelse. Ändå ökar stillasittandet och vi rör på oss allt mindre. Nu har Norrköpings kommun dragit igång ”Sätt Norrköping i rörelse”, som ska inspirera Norrköpingsborna till mer rörelse.

Inom Sätt Norrköping i rörelse finns ett nätverk som på bara två år har vuxit till att omfatta hela Norrköpings kommun, Region Östergötland, RF-SISU och Länsstyrelsen. Det som för alla samman är viljan att få fler Norrköpingsbor i rörelse. Det är tillsammans vi kan skapa förändring och vi vill få med oss alla Norrköpingsbor i denna positiva rörelse.

Välkomna till en pressträff där Ida Persson Tiborson och Sara Birgersson berättar om plattformen Sätt Norrköping i rörelse.

Medverkande: Ida Persson Tiborson, strateg, kultur- och fritidskontoret och Sara Birgersson, folkhälsostrateg, kommunstyrelsens kontor, Norrköpings kommun.

Datum: tisdagen den 29 juni
Tid: klockan 10.00
Plats: Informationsskylten Vrinneviskogen

Kontakt:
Ida Persson Tiborson
Titel: strateg kultur- och fritidskontoret
Telefon:011-15 29 54

Sara Birgersson
Titel: folkhälsostrateg kommunstyrelsens kontor
Telefon: 011- 15 11 61

___________________________________________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072-584 72 15

 

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Norrköpings kommun har omkring 143 500 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 9 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering och medieteknik samt besöksnäring. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2018-2022 styrs Norrköpings kommun av en kvartett, som består av S, L, C och KD. 

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum