Försäkringskassan

Pressinbjudan: Seminarium om överutnyttjande och bedrägeri inom statligt tandvårdsstöd

Dela

Hur omfattande är egentligen överutnyttjandet av det statliga tandvårdsstödet? Vilka problem finns? Och vad gör Försäkringskassan för att motverka dem?

Varmt välkommen till oss på Försäkringskassan den 15 juni, då vi presenterar rapporten ”En översyn av Försäkringskassans arbete med att motverka överutnyttjande och bedrägeri inom statligt tandvårdsstöd – analys och förslag”.

Tid: torsdagen den 15 juni, kl. 15.00–16.00. Vi bjuder på fika från kl. 14.30.

Plats: Matsalen, Försäkringskassans huvudkontor, LM Ericssons väg 30, Telefonplan. Vänligen anmäl er i receptionen vid ankomst.

Anmäl senast den 14 juni om att ni kommer till pressekreterare Makan Afshinnejad på 010-116 90 35 eller makan.afshinnejad@forsakringskassan.se

Om

Försäkringskassans vision är ett samhälle där människor känner trygghet om livet tar en ny vändning. Vi är en av Sveriges största myndigheter och ansvarar för en stor del av de offentliga trygghetssystemen. Vi fattar cirka 20 miljoner beslut om bidrag och ersättningar och betalar ut drygt 200 miljarder kronor per år till barn och familjer, personer som lever med funktionsnedsättning, sjuka, nyanlända och arbetssökande. Genom vår expertis och forskning bidrar vi till ny kunskap inom socialförsäkringen. Vi är drygt 14 000 medarbetare.

Följ Försäkringskassan

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Försäkringskassan

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum