Jönköpings kommun

Pressinbjudan: Sommarplaner för centrala Jönköping

Dela

Sommaren är snart här och den kommer med många evenemang och aktiviteter av olika slag i Jönköping. Dessutom kommer vissa platser i stadskärnan omvandlas tillfälligt under sommarmånaderna. Kommunen och Destination Jönköping bjuder in till pressträff för att berätta om sommarplanerna.

Välkommen till Rådhusparken fredagen den 11 mars där kommunen tillsammans med Destination Jönköping berättar om sommarens aktiviteter och evenemang i centrala Jönköping. Bland aktiviteterna finns event och tillfälliga omvandlingar i stadskärnan som är planerade för att skapa fler utomhusytor att umgås på utifrån sommarens behov.

Tid: fredag 11 mars kl. 13.45

Plats: utanför Rådhuset

Medverkande:
Anders Samuelsson (c), ordförande i Stadsbyggnadsnämnden

Sven Rydell, näringslivschef i Jönköpings kommun och VD för Jönköping City

Caroline Törnblad, chef möten & evenemang på Destination Jönköping

Tor Olsson, belysningsplanerare på stadsbyggnadskontoret

Kontakter

Sven Rydell, näringslivschef i Jönköpings kommun och VD för Jönköping City
Tel: 036-105508
E-post: sven.rydell@jonkoping.se

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

Pressinbjudan: Presskonferens angående föroreningarna i kvarteret Obygden13.5.2022 13:00:00 CEST | Pressmeddelande

Arbetet med att komma till rätta med föroreningarna i kvarteret Obygden går vidare in i ett viktigt skede. Sedan flera år tillbaka har Jönköpings kommun, SGU och Länsstyrelsen, i nära dialog med de boende i området, arbetat med projektet. Syftet är att hitta ett åtgärdsalternativ för de föroreningar som en gammal kemtvättsverksamhet lämnat efter sig i ett bostadsområde i centrala Jönköping. Media hälsas välkomna till en presskonferens där företrädare för Jönköpings kommun, SGU och Länsstyrelsen kommer att berätta mer vad som händer i projektet på kort och lång sikt. Tid: Måndag 16 maj klockan 12.30 Plats: Rådhuset, Galleriet (plan 2) i Jönköping Presslegitimation kan krävas. Presskonferensen kommer att sändas live på www.jonkoping.se

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum