Linköpings kommun

Pressinbjudan: Spadtag för Linköpings nya simhall

Dela

Den nya simhallen blir en plats för möten, nöje och rekreation för Linköpingsborna och innebär startskottet på omvandlingen av Folkungavallen. Simhallen blir också ett attraktivt besöksmål samtidigt som den skapar goda förutsättningar för att utveckla simsporten men också för att utöva motion – en simhall tillgänglig för alla.

Tid: Onsdag 19 juni klockan 10.30 - 11.30

Plats: Folkungavallen, ingång från parkeringen vid nuvarande simhall mot Hamngatan

Vid ceremonin medverkar Niklas Borg (M), kommunstyrelsens ordförande, Muharrem Demirok (C), kommunalråd och ordförande i samhällsbyggnadsnämnden och Micael Antamo, vd Lejonfastigheter.

På plats för att svara på frågor finns även fler politiker och tjänstepersoner.

 

Välkommen!

 

Kontakter

Bilder

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Heltidsaktivering för försörjningsstödsmottagare10.5.2019 14:00:00 CESTPressmeddelande

Trots långvarig högkonjunktur har utanförskapet bitit sig fast hos tusentals Linköpingsbor. Allians för Linköping fortsätter därför att investera för att fler ska få möjlighet till jobb och sysselsättning och har gett i uppdrag till Utbildningskontoret och Social- och omsorgsförvaltningen att utreda hur Linköpings kommun kan införa krav på heltidsaktivering för personer som har försörjningsstöd.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum