Linköpings kommun

Pressinbjudan: Starkare fokus på arbete mot hedersrelaterat våld och förtryck

Dela

Linköpings kommun bedriver ett omfattande arbete både för att förebygga och stävja hedersrelaterat våld och förtryck. Nu tas nästa steg i detta arbete.

Tid: Onsdag den 13 maj klockan 09:30

Plats: Niklas Borgs arbetsrum, stadshuset

Vi bjuder in till pressträff för att informera om hur detta arbete kommer att se ut samt de förändringar som kommer att ske.

Medverkande: Annika Krutzén (M), kommunalråd och ordförande i social- och omsorgsnämnden samt Houshyar Kafashi, sakkunnig inom kommunens arbete mot hedersrelaterat våld och förtryck.

 

Välkommen!

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum