Stockholms stad

​Pressinbjudan: Stockholm stads officiella ceremoni med anledning av den tysta minuten för offren den 7 april

Dela

På måndag den 10 april arrangerar Stockholms stad en officiell ceremoni i Stadshusparken i samband med den nationella tysta minuten klockan 12.00. Närvarande är representanter för det offentliga Sverige.

Obs! Representanter för press och media ska vara på plats klockan 10.00 vid grindarna till parken vid Ragnar Östbergs plan. Evenemanget har en hög säkerhetsnivå och utrustning kontrolleras av polis och vi genomför visitation.

Föranmälan görs via detta formulär: Anmälan till Stockholm stads officiella ceremoni

Medtag giltig identitetshandling. För frågor: redaktion@stockholm.se

SVT är host för sändningen och tillhandahåller signalen fritt till andra mediebolag. Signalen fås via EBU/SVT, MCR eller på plats. För frågor gällande tv-sändningen mejla svtnews@svt.se 

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med en hög grad av decentraliserat ansvar. Det innebär att besluten i stor utsträckning fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

YH-utbildning på Frans Schartaus Handelsinstitut når topp tio i kvalifikationsnivå, motsvarar kandidatexamen20.4.2018 10:28Pressmeddelande

Frans Schartaus Handelsinstituts YH-utbildning inom Hotel Management har i samband med den senaste beviljandeomgången från Myndigheten för Yrkeshögskolan fått en placering i kvalifikationsramverket på nivå SeQF6*. Det innebär att de studerande som läser Hotel Management får en Kvalificerad yrkeshögskoleexamen, som i det nya ramverket är placerad på samma nivå som en kandidatexamen. Det gör de studerande mycket attraktiva på arbetsmarknaden och blir en trygg väg mot jobb.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum