Stockholms stad

​Pressinbjudan: Stockholm stads officiella ceremoni med anledning av den tysta minuten för offren den 7 april

Dela

På måndag den 10 april arrangerar Stockholms stad en officiell ceremoni i Stadshusparken i samband med den nationella tysta minuten klockan 12.00. Närvarande är representanter för det offentliga Sverige.

Obs! Representanter för press och media ska vara på plats klockan 10.00 vid grindarna till parken vid Ragnar Östbergs plan. Evenemanget har en hög säkerhetsnivå och utrustning kontrolleras av polis och vi genomför visitation.

Föranmälan görs via detta formulär: Anmälan till Stockholm stads officiella ceremoni

Medtag giltig identitetshandling. För frågor: redaktion@stockholm.se

SVT är host för sändningen och tillhandahåller signalen fritt till andra mediebolag. Signalen fås via EBU/SVT, MCR eller på plats. För frågor gällande tv-sändningen mejla svtnews@svt.se 

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Översikt av Stockholmsenkätens resultat för Skärholmens stadsdelsförvaltning 201817.10.2018 13:48Pressmeddelande

När det gäller ANDT-frågor ser vi ett fortsatt positivt resultat när det gäller alkoholkonsumtion, tobak och narkotika. Inga stora variationer har skett över tid. Vad det gäller brott har Skärholmens stadsdelsförvaltning flera utmaningar samtidigt som tryggheten bland flickor ökat. Vi ser också ett ökat deltagande av både flickor och pojkar på fritidsgårdar/mötesplatser: för år 9 ligger Skärholmen högst i staden när det kommer till flickors deltagande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum