Svenska Bandyförbundet

Pressinbjudan: Svenska Bandyförbundets valberedning presenterar förslag till ny styrelse

Dela

Svenska Bandyförbundets valberedning bjuder in till pressträff på torsdag 19 maj klockan 14.00. Då presenteras valberedningens förslag avseende ny förbundsordförande och ledamöter i förbundsstyrelsen samt förslag avseende övriga val vid förbundsmötet.

Pressträffen är digital och kommer att hållas via Microsoft Teams.

Datum: Torsdag den 19 maj

Tid: 14.00

Plats: Digitalt via Teams. (Se info längre ned)

Teknisk information:

Du ansluter dig genom att på en telefon/dator klicka på den länk som finns längst ned i mailet som kommer med denna inbjudan. Använd webbläsare Chrome eller appen Teams för att enklast delta. Teamsappen är gratis och det behövs inget konto för att delta.

Logga in, om du redan har och använder Teams eller gå in som gäst. Om du ansluter som gäst skriv då gärna ditt namn och publikation; Ex Anna, TT. 

Detta gäller på pressträffen:

- Ha mikrofonen avslagen/i tyst läge under hela tiden, förutom när du får ordet. Detta för att undvika störande ljud och rundgång.

- Frågor kan ställas skriftligen i chattfunktionen under pressträffen, alternativt genom att begära ordet vid medias frågestund genom att använda sig av ”räcka upp handen” funktionen i Teams.

- Stig Bertilsson, valberedningens ordförande, kommer att hålla i mötet och sedan öppna upp för frågor från media. Stig kommer då att avisera vem som får ställa frågor så inte alla pratar samtidigt.

Länk till mötet  -> Klicka här för att ansluta till mötet

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Svenska Bandyförbundet
Svenska Bandyförbundet
Vänerparken 13
462 35 Vänersborg

08-699 63 47https://www.svenskbandy.se/

Svenska Bandyförbundet är ett oberoende specialförbund inom Riksidrottsförbundet och har till uppgift att främja och administrera den organiserade bandyn i Sverige, och att företräda den internationellt.

Förbundet är en politiskt och religiöst oberoende allmännyttig ideell organisation som aktivt arbetar mot doping, matchfixning, osund ekonomi och annat fusk samt mot rasism och varje annan form av diskriminering och våld såväl på som utanför idrottsarenan.

Svensk bandy vilar på starka traditioner, men strävar samtidigt mot framtidens bandygemenskap genom att aktivt jobba med frågor där schyssta villkor är i fokus. I bandy ska lirarna få vara lirare på sina villkor.

Följ Svenska Bandyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Bandyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum