Svenska institutet

Pressinbjudan: Svenska varor och värderingar – synergi eller motsättning?

Dela

Förtroende och långsiktiga relationer är en förutsättning för att Sverige på sikt ska kunna vara relevant och attraktivt för omvärlden. Men hur arbetar vi bäst i länder där demokrati och mänskliga rättigheter ännu inte är fullt utvecklade?

Torsdagen den 14 april 2016 bjuder Svenska institutet in till frukost och panelsamtal om Sverigefrämjande och relationsbyggande arbete i länder med bristande demokrati och mänskliga rättigheter. Hur talar vi om värderingsfrågor? Vilka verktyg behövs och vilka fallgropar finns?

Med i panelen är Rouzbeh Parsi, lektor i mänskliga rättigheter vid Lunds universitet; Cherif Sayed, regionchef för Mellanöstern och Afrika på Business Sweden; Anna Sternbeck, chef enheten för ledarskapsprogram på Svenska institutet; och Hedda Krausz Sjögren, producent som bland annat arbetat med det internationella projektet Seven. Samtalet modereras av Anna Knutsson, kommunikationsstrateg och pressansvarig på Svenska institutet.

Anmäl dig till anna.knutsson@si.se senast onsdagen den 13 april.

VAR? Svenska institutet, Slottsbacken 10, Stockholm
NÄR? Torsdagen den 14 april klockan 8.30 - 9.30 (frukost serveras från kl. 8.00)


Varmt välkommen! 

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska institutet
Svenska institutet
Slottsbacken 10
111 30 Stockholm

08-4537800https://si.se/

Svenska institutet är en statlig myndighet som verkar för att öka omvärldens intresse och förtroende för Sverige. Genom strategisk kommunikation och utbyte inom kultur, utbildning, vetenskap och näringsliv främjar vi samarbete och långsiktiga relationer med andra länder. www.si.se

Följ Svenska institutet

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Svenska institutet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum