Linköpings kommun

Pressinbjudan: Tillsammans möter vi framtiden!

Dela

Fredagen den 22 april planerar äldrenämnden att fatta tilldelningsbeslut gällande områdesbaserad hemtjänst, hemsjukvård och rehabilitering. Därmed är ännu en pusselbit i arbetet med att skapa framtidens vård och omsorg i hemmet på plats.

På presskonferensen presenterar äldrenämndens ordförande Liselotte Fager (KD) vilka utförare som tillsammans med kommunen ska förverkliga den nya modellen för områdesbaserad hemtjänst, hemsjukvård och rehabilitering.

Tid: Fredagen den 22 april kl.13.15

Plats: Verdesalen i Linköpings stadshus

Media anmäler sig i förväg till nyheter@linkoping.se


Välkommen!

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 43
582 23 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum