Åklagarmyndigheten

Pressinbjudan: Träffa riksåklagare Petra Lundh när hon besöker Eskilstuna

Dela

Det ska bli fler åklagare i Eskilstuna. När riksåklagare Petra Lundh besöker åklagarkammaren på Rademarchergatan den 22 mars kommer hon bland annat informera om aktuella frågor och lyssna till åklagarnas och övriga medarbetares synpunkter. En viktig fråga är de resursförstärkningar som görs i Eskilstuna och i resten av Åklagarmyndigheten, för att möta brottsutvecklingen.

I samband med besöket bjuds media in för möjlighet att intervjua riksåklagare Petra Lundh och chefsåklagare Marcus Ekman i Eskilstuna.

Plats: Åklagarkammaren i Eskilstuna, Rademachergatan 1.

Tid: Tisdag den 22 mars kl. 14.30—15.00

Anmäl dig senast måndag 21 mars kl. 15 till kommunikation@aklagare.se


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och tryggheten ökar i samhället. Vi ser till att personer som begår brott ställs till ansvar på ett rättssäkert och effektivt sätt. Åklagaren har en stark roll i rättsväsendet genom att utreda brott, fatta beslut om åtal ska väckas och att processa i domstol. Det står en åklagare bakom varje anhållen, häktad eller dömd person.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum